User Tools

Site Tools


backen:dessert:karamell

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
backen:dessert:karamell [2025/07/21 16:44] – created duxbacken:dessert:karamell [2025/07/22 18:39] (current) – [Karamellsauce] dux
Line 1: Line 1:
 ====== Karamell ====== ====== Karamell ======
-===== Karamellsauce =====+===== Salzige Karamellsauce =====
  
-== Zeit: ==+=== Zeit: ===
  
-== Zutaten: ==+=== Zutaten: ===
   * 200 g Kristallzucker   * 200 g Kristallzucker
   * 90 g Butter in Stücken (zimmerwarm)   * 90 g Butter in Stücken (zimmerwarm)
   * 125 ml Rahm/Sahne (zimmerwarm)   * 125 ml Rahm/Sahne (zimmerwarm)
   * 1/2-1 TL Fleur de Sel/Meersalz   * 1/2-1 TL Fleur de Sel/Meersalz
-== Zubereitung: ==+=== Zubereitung: ===
   * aus Zucker Karamell herstellen   * aus Zucker Karamell herstellen
   * Butter einrühren, dann Sahne hinzu, zuletzt salzen   * Butter einrühren, dann Sahne hinzu, zuletzt salzen
backen/dessert/karamell.1753109067.txt.gz · Last modified: by dux

Donate Powered by PHP Valid HTML5 Valid CSS Driven by DokuWiki